Boka färja till de grekiska öarna

Via Ferriesingreece kan du leta fram och boka dina färjebiljetter till de grekiska öarna eller planera din öluff med hjälp av deras sökmotor. 

Att boka färja

När du har bestämt dig för en ö du vill besöka kan du använda sökmotorn som ett verktyg i själva planerandet av öluffen. Jag brukar alltid använda det här sättet som en del i planerandet för att få fram hur färjorna går mellan olika öar och när transporterna mellan öarna kan ske. Viktigt att tänka på är att turlistorna och biljettpriser uppdateras över tid under året och flest turer mellan öarna finns under sommarsäsongen.

Boka färja Grekland
På väg ut i den grekiska övärlden, Pireus. (Foto: Markus Olsson)

Jag brukar inte alltid boka färjebiljetter i förväg då jag oftast reser utanför högsäsong samt att jag gärna vill hålla möjligheten för ändrad resrutt öppen. Skulle jag däremot resa under högsäsong och vara säker på vilka öar i den grekiska övärlden jag vill besöka så skulle jag tänka annorlunda. Om det börjar bli många turister som reser runt när jag är i Grekland så brukar jag annars köpa min färjebiljett ett par dagar innan avresa och hittills har jag aldrig blivit strandsatt… även om det har varit nära.

Läs mer: Planera din öluff med hjälp av sökmotorer för färjor (länk)

Scroll to Top