Blogg

Information om Chalki (Halki)


Information om Chalki (Halki) | Mittgrekland


Information om Chalki (Halki)

  • Skriv ut

Nu har jag samlat information om Dodekansernas minsta ö, Chalki (Halki), på hemsidan. Informationen hittar du här: Chalki.

Läs även andra bloggares åsikter om Chalki, Halki, Dodekaneserna, Grekland, grekisk, sommar, semester, medelhavet, öluff.

OM BLOGGEN

Markus Olsson mittgrekland

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Scroll to Top