Blogg

Veckans foto v. 33


Veckans foto v. 33 | Mittgrekland


Veckans foto v. 33

  • Skriv ut

Grekiska flaggan

Grekisk flagga. (Foto:Markus Olsson)

Sensommarens öluff har precis startat. Igår landade jag på Santorini och jag tog direkt färjan över till Naxos på vilken den grekiska flaggan förstås var hissad i topp.

ArticleUse

OM BLOGGEN

Markus Olsson mittgrekland

Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kategorier

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Scroll to Top